sexta-feira, 11 de maio de 2012

Massa com Espinafres // Pasta with Spinach

PORTUGUÊS
Mais rápido e fácil não há!
Ferva a sua massa preferida num tacho grande com bastante água.
Junte apenas sal à água. Azeite só no final!
Enquanto a massa ferve, prepare um refogado com azeite, cebola e alho.
Adicione espinafres ao refogado e deixe saltear uns minutos.
Escorrer a massa e adicioná-la ao refogado.
Tempere com sal e pimenta e mais um pouco de azeite, e mexa bem.
Sirva no prato polvilhado com sementes de sésamo.


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ENGLISH
About as quick and easy as it gets!
Boil your favourite pasta in a large pot of water.
Add salt to the water, but not oil!
While the pasta boils, heat a large frying pan with some olive oil.
Add some chopped onions and garlic and sautée a few minutes.
Add the spinach and sautée a few more minutes.
Remove the water from the pasta and add the pasta to the spinach mixture.
Drizzle with some more olive oil, add salt and pepper, and mix well.
Serve with a sprinkle of sesame seeds.

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